Byggföretag i Stockholm

Vi är ett renodlat byggföretag, med kontor beläget mitt inne i Stockholm, på Västra Trädgårdsgatan. Vi utför alla vanligt förekommande byggjobb till privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggherrar och företag i hela Mälardalen och Stockholms-området, med omnejd. Vi har goda kontakter med duktiga leverantörer. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så lämna ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Tjänster

 1. Bygga altan
 2. Bygga garage
 3. Bygga lösvirkeshus
 4. Bygga kataloghus
 5. Bygga modulhus/attefallshus
 6. Golvläggning
 7. Köksbyten
 8. Trapphusrenovering
 9. Renovera takterrass
 10. Avväxling
 11. Fönster- & dörrenovering
 12. Takreparationer
 13. Brandtätning & fogning
 14. Bygga balkong
 15. Renovera balkong
 16. Betong & gjutning
 17. Husdränering
 18. Trädgårdsskötsel & stensättning
 19. Vägunderhåll & asfaltering
 20. Renovera innergård & gårdsbjälklag
 21. Anlägga pool
 22. Badrumsrenoveringar
 23. Installera golvvärme
 24. Stambyten & rörinfodring
 25. Tvättstuga- & våtrumsrenoveringar
 26. Asfaltering & Beläggningsarbeten

Bygg i lokalområdet Sundbyberg

Vi bygger allt överallt, vi är ett byggföretag som inte räds nya projekt. Ingenting är omöjligt – mirakel tar bara lite längre tid. Vi utgår från vår hemmabas i Sundbyberg och utfört flera arbeten i området så som; Ursvik, Rissne, Duvbo, Bromsten, Järva och Friends Områden.

Allt inom Bygg & Renovering i Solna

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Totalentreprenör & Helhetslösningar i Bromma

Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Bland våra uppdragsgivare hittar vi allt från privatpersoner till stora företag som PEAB och A-Company. Dessutom utför vi försäkringsjobb åt IF. Vi samarbetar även med en byggentreprenad i Stockholm.

Trygghet med totalentreprenad

Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Vi använder oss bara av certifierade underleverantörer som har alla papper i ordning.

Certifierade Hantverkare från Sumpan

Vi är certifierade för våtrum och badrumsrenoveringar. När vi renoverar badrum gör vi det med 10-års tätskiktsgaranti. Vår plattsättare har alla tätskiktsbehörighet enligt de krav som Byggkeramiskarådet, BKR föreskriver. Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) är visserligen ett frivilligt regelsystem, men vi har funnit att det är det som fungerar bäst i längden och tryggast för kunden.Vi följer också Säkra vatteninstallationer som bland annat innebär att det går obrutna vattenledningar vid väggmontage med t ex PEX-rör.

Vi är utbildade inom Bygg & Teknik

Företaget har även utbildning av LUR,TRVK Apv och TRVR Apv. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar.

Försäkringar för Entreprenader

Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar samt F-Skattsedel. Saker som garanti och gediget hantverkskunnande tar vi för givet. Vid kontraktskrivning används givetvis hantverkarkontrakt 2014 från konsumentverket.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta en bra byggfirma idag!


  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Offert? Klicka här