Vägunderhåll i Sundbyberg, Stockholm

Är ni en fastighetsägare, ett företag eller en kommun som är behov av vägunderhåll? Vi är en erfaren markentreprenör från Stockholm som har över 10 års erfarenhet av alla vanligt förekommande renoveringar som kan uppkomma vid vägarbeten och uppfarter. Vi utgår från Sundbyberg och underhåller vägar i bl.a. Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Vi arbetar bland annat med

 • Asfaltering
 • Vägunderhåll
 • Betongarbeten, gjutning och montage
 • Dräneringar vid vägunderhåll
 • Avlopp & vatten
 • Fiberdragning med asfalt överlägg
 • Beläggningar & reparation av broar

Asfaltering vid väg & garageuppfarter i Solna

Har ni en garageuppfart, en väguppgång eller en parkeringsplats som behöver underhåll? Vi har goda kunskaper och har tillgång i vår maskinpark till samtliga maskiner för att åta sig totalentreprenad inom asfaltering. Asfalt är en av våra vanligaste material vi använder idag i Sverige då det både är billigt och om man använder rätt metod så är det även miljövänligt.

Vinterunderhåll & snöröjning i Bromma

Under vintermånaderna arbetar vi även med vägunderhåll i form av snöröjning och erbjuder avropsavtal och jourtjänster. Vi vet hur svårt det kan bli under vintern och därför har vi utvecklat denna tjänst för att kunna hjälpa till så gott vi kan.

Har ni fler frågor? Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Offert? Klicka här