Trapphusrenovering i Sundbyberg, Stockholm

Du har hittat till ett företag som kan hjälpa er bostadsrättsförening med trapphusrenoveringar. Vi är experter på att återställa alla typer av trapphus så att de känns nya och fräscha igen. Under vår verksamma tid har vi hjälpt till med att renovera trapphus i bland annat Sundbyberg, Solna och Huvudsta.

Ett fräscht trapphus lyfter upplevelsen av hela fastigheten

Trapphuset är en central plats i alla fastigheter som har ett, det är trots allt bland det första och sista besökare till fastigheten ser. När vi renoverar trapphus så hjälper vi er med golvslip, trapphusmålning samt fräschar upp andra detaljer. Alla våra hantverkare är certifierade och har mångåriga erfarenheter av sina respektive expertisområden. Det garanterar ett bra resultat varje gång.

Hör av er för att få en kostnadsfri offert

Finns din bostadsrättsförening i exempelvis Västra Skogen, Barkarby eller Sollentuna? Börjar det bli dags att rusta upp trapphusen? Då är det inte svårare än att ni hör av er till oss. Tillsammans pratar vi om era önskemål och sedan räknar vi på en offert som ni får av oss helt utan extra kostnad. Den tar ni ställning till i lugn och ro. Väljer ni att ge uppdraget till oss så startar vi arbetet enligt avtal.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här