Trädgårdsanläggning i Sundbyberg, Stockholm

Trädgården är hjärtat av fastighet och som är det första besökare möts av när de kommer förbi. Därför är det viktigt att sköta och underhålla trädgården så att ni i familjen eller föreningen sitta och njuta sköna sommardagar utan att behöva oroa er. Men om ni inte vill göra det själva så kan ni kontakta en expert som gärna kommer förbi och hjälper er. vi är en mark- & trädgårdsskötare som hjälper  privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra trädgårdstjänster i Stockholm

 • Trädgårdsservice
 • Gräsklippning & häckklippning
 • Tomtplantering
 • Lövhantering
 • Bortforsling av skräp m.m. 
 • Stensättning
 • Trädbeskärning & trädfällning
 • Stubb-bortagning
 • Anläggningsarbeten / schakt
 • Murning

Stensättning & murning i Bromma & Solna

Vi har lång erfarenhet av stensättning och arbetar med alla slags material så som natursten (granit, marmor, skiffer, kullersten, gatsten etc) samt betong, cement och murbruk. Om ni vill ha speciella produkter kan vi givetvis hjälpa er beställa in detta.

Varför man bör ta in en expert som tar hand om allmänna utrymmet

Om ni har gröna fingrar så rekommenderar vi er starkt att fortsätta sköta om er trädgård då det både är bra för själen och för er fysik. Men i de flesta fallen så är det bra ta in en expert då det kan vara väldigt tidskrävande och man brukar ofta inte ha de verktygen hemma. Vi har alla trädgårdsredskap och verktyg som behövs för att sköta en trädgård. Bland annat kan detta vara stubbfräsning, tomtplanering eller så kanske ni behöver trädvård?

Nyttja ROT-avdraget vid trädgårdsrenovering

Ofta får vi frågan hur det gäller med ROT-avdraget vid trädgårdsrenovering och det kan vara svåra att få men det går! Men det viktigaste vi måste veta om vi ska hjälpa er ansöka är att tomten måste ägas av er och ni har en bostad på tomten.

Upprättar serviceavtal i hela Stockholm

Vi upprättar även serviceavtal där vi kan komma ut regelbundet till er bostadsrättsförening. Bland de områden vi är aktiva i just nu finner ni oss i Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss!

Kontakta en bra byggfirma idag!


  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Offert? Klicka här