Tillbyggnationer av altaner i Sundbyberg, Stockholm

Är ni en BRF, villa- eller fastighetsägare som funderat på att bygga ut eller renovera eran altan? Altaner ger era föreningsmedlemmar eller familjen en möjlighet att njuta av sköna sommardagar och ta vara på solen. Vi är en erfaren byggfirma från Stockholm innerstad som bygger altaner i områden så som Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra altanbyggen i Stockholm

  • Bygga altan från grund till färdig produkt. Vid dessa projekt tar vi hand om helheten av byggnationen och ritar upp och bygger upp en altan efter era behov. Vi kommer gärna förbi och diskuterar, mäter upp och tar fram ett pris för vad det ungefär kommer kosta. 
  • Bygge av staket, vindskydd eller stängsel som skärmar av din uteplats och dessutom ser snyggt ut. 
  • Renovering av befintlig altan eller trädäck. Oavsett era behov så kan vi renovera er altan så den blir helt som ny. 
  • Inglasning av uterum eller altan. 
  • Stensättning, murning & trädgårdsskötsel av er trädgård. Vi kan även åta oss speciella projekt som uppbyggnation av fontäner eller planering av trädgårdar, buskar m.m. 

Vindskydd till er altan eller uterum i Bromma

För att kunna använda era dagar under sommaren maximalt rekommenderar vi att ni ska bygga ut ett vindskydd, träspaljé eller inglasning som både ger er både insynskydd samt skydd mot buller, vind och om vi även bygger ut tak mot regn och rusk. Vi kan även bygga ut enkla träskärmar som både släpper in skön luft och kan flyttas runt för att anpassas efter er uteplats.

Inglasning av uterum i Solna

Har ni funderat på att glasa in ert uterum, altan eller balkong? Vi samarbetar med toppleverantörer från så som Byggmax och Bauhaus som levererar både inbrottssäkra och miljövänliga glas som skyddar ert uterum.

Har ni fler frågor? Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Om ni har flera frågor eller funderingar kring våra altantjänster, så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här