Takläggning i Sundbyberg, Stockholm

Är ni en bostadsrättsförening, fastighetsägare eller privatpersoner i Stockholmsområdet som funderat på att renovera erat tak? Vi är en tak och byggentreprenör från Stockholm som arbetar med allt inom takläggning i Bromma, Duvbo, Ursvik, Solna, Frösunda, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra taktjänster i Stockholm

  • Takläggning i samband med nybyggnation av villor, fastighetshus, radhus & bostadshus m.m. Vi arbetar gärna som UE i samband med andra byggföretag.
  • Allt inom takpannor, tegelpannor, betongpannor & cementpannor m.m.
  • Byggnadsplåtslageri i samband med tak så som plåttak & bandtäckning. 
  • Plåtdetaljer så som, taknockar, vindskivebeslag till fotplåtar, under- & överbleck & skorstenshuven. 

Takreparationer i Bromma

Vår specialitet hos vi är takreparationer av fuktskador, fasadskador, sprickor eller annat som kan uppkomma med åren. Oavsett vad som hänt så kommer vi gärna förbi på en kostnadsfri besiktning och ser över hur vi kan hjälpa just er.

Helhetslösningar inom fasader i Solna

Vi är även duktiga på att arbeta med olika fasadarbeten så som fasadputsning, sandblästring eller fönsterbyten. Ofta vid takrenoveringar till exempelvis bostadsrättsföreningar brukar vi erbjuda helhetspaket där vi byter ut fönster, renoverar fasaden och fixar taket för att ni ska spara in tid och pengar.

Ska ni renovera taket? Vi erbjuder kostnadsfri offert!

Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här