Takreparationer

Takläggning i Sundbyberg


Är ni en bostadsrättsförening, fastighetsägare eller privatpersoner i Stockholmsområdet som funderat på att renovera erat tak? Bygg Teknik i Sundbyberg AB är en tak och byggentreprenör från Stockholm som arbetar med allt inom takläggning i Bromma, Duvbo, Ursvik, Solna, Frösunda, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm. 

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra taktjänster i Stockholm


 • Takläggning i samband med nybyggnation av villor, fastighetshus, radhus & bostadshus m.m. Vi arbetar gärna som UE i samband med andra byggföretag.
 • Allt inom takpannor, tegelpannor, betongpannor & cementpannor m.m.
 • Byggnadsplåtslageri i samband med tak så som plåttak & bandtäckning. 
 • Plåtdetaljer så som, taknockar, vindskivebeslag till fotplåtar, under- & överbleck & skorstenshuven. 

Takreparationer i Bromma


Vår specialitet hos Bygg Teknik i Sundbyberg AB är takreparationer av fuktskador, fasadskador, sprickor eller annat som kan uppkomma med åren. Oavsett vad som hänt så kommer vi gärna förbi på en kostnadsfri besiktning och ser över hur vi kan hjälpa just er. 

Helhetslösningar inom fasader i Solna


Vi är även duktiga på att arbeta med olika fasadarbeten så som fasadputsning, sandblästring eller fönsterbyten. Ofta vid takrenoveringar till exempelvis bostadsrättsföreningar brukar vi erbjuda helhetspaket där vi byter ut fönster, renoverar fasaden och fixar taket för att ni ska spara in tid och pengar. 

Ska ni renovera taket? Vi erbjuder kostnadsfri offert!


Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

 Kontakta Bygg Teknik i Sundbyberg


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress