Stambyten i Sundbyberg & Solna, Stockholm

Är ni en fastighetsägare eller en BRF som märkt av högre energikostnader, fuktskador eller vattenläckage? I så fall kan det vara dags för att byta ut era stammar/rör i fastigheten. Stambyten är en omfattande renovering som både kan bli kostsam och tidskrävande men det rätt metod och företag kan det gå undan och ni kan spara pengar. Vi har hjälpt BRF i områden så som; Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra rör- och stamtjänster i Stockholm

  • Klassiskt stambyten vilket inkluderar att majoriten av all ledningar, rör & kassetter byts ut. Då dessa i nästan alla fall ligger bakom vägg och golv så betyder detta att isolering och tätskikt förstörs under renoveringen. Så detta är något vi gör när vi absolut måste. 
  • Rörinfodring eller relining som är en ny arbetsmetod som sparar in tid och pengar och i nästan alla fall slipper vi förstöra väggar och isoleringen. 

Rörinfodring & relining i Bromma

Så vad är en relining (även kallad rörinfodring)? Relining eller rörinfodring är ett faktiskt ett samlingsnamn på ett flertal olika tekniker som går ut på att byta ut eller renovera rören invändigt. Detta går till genom att använda rörrensning som spolar genom rören, för att sedan använda modern kamera teknik som kan pinpointa alla skador och sedan föra in nya rör som “fodrar” de gamla. Det går både mycket snabbare och blir betydligt billigare än ett klassiskt stambyte men det har en kortare livslängd. Så om ni har ekonomin och tid så är det i sådana fall bäst att göra ett stambyte.

Vi kommer gärna förbi på en kostnadsfri besiktning

Om ni har flera frågor eller funderingar kring stambyten, så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och kan gärna boka in ett kostnadsfritt besiktningsbesök och undersöker ert problem.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här