Renovera takterrass i Sollentuna, Sundbyberg, Stockholm

Du har hittat fram till en Stockholmsbaserad expert på renoveringar och byggen av takterrasser samt tätskikt. Som byggbolag har vi hjälpt kunder med renoveringar och andra tjänster i bland annat Sundbyberg, Solna och Bromma.

Allt inom terrassbyggen och renoveringar

Vi renoverar allt inom takterrasser, från ytskikt till sprickor i betong. Du kan också anlita oss för att ta tillvara på outnyttjade takytor genom att bygga nya takterrasser. Vi bygger takterrasser från grunden exempelvis på papp- och plåttak. Vi jobbar främst åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare men åtar oss också renoveringar av enstaka terrasser åt privatkunder.

Privat beställare? Du kan sänka kostnaden för terrassrenoveringen med ROT-avdraget

Om du anlitar oss för att renovera terrassen i din privata bostad så kan du få lägre kostnad genom att använda ROT-avdraget. På så vis kan du få renoveringen upp till 30 procent billigare. Kontrollera med Skatteverket att du verkligen kan få ROT för det du vill ha hjälp med.

Kontakta oss för din takterrass i Stockholm

Vill du renovera en takterrass i till exempel Hässelby, Vallentuna eller Åkersberga eller någon annan ort i Stockholmsregionen? Då garanterar vi att du kommer bli nöjd om du låter oss göra jobbet. Hör av dig till oss redan idag för att få ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här