Renovera innergård & gårdsbjälklag i Sollentuna, Stockholm

Vi renoverar innergårdar och gårdsbjälklag i Stockholm och trakterna däromkring. Vi tar alltid fram en kostnadseffektiv lösning för att uppnå dina mål. Hittills har vi genomfört lyckade kundprojekt i bland annat Vasastan, Gamla Stan och på Kungsholmen. Vi jobbar även i orter runt Stockholm.

Vi renoverar ert gårdsbjälkslag

Vi är experter när det handlar om renovering av gemensamhetsytor. I den rollen skapar vi ökad trivsel hos de boende samtidigt som vi ökar marknadsvärdet av fastigheten. Oavsett om det handlar om renoveringar av tätskikt eller ytskiktsrenoveringar kan ni räkna med att vi ger er resultat av högsta kvalitet. Vi hjälper er att ta tillvara på fastighetsytor som annars kanske står oanvända.

Kontakta oss för innergårdsrenoveringar i Stockholm

Behöver ni hjälp med renovering av innergård eller gårdsbjälklag i exempelvis Södermalm, Älvsjö eller Enskede? Vad skulle det kosta att genomföra er innergårdsrenovering? Det får ni reda på genom att kontakta oss och beskriva vad ni vill ha hjälp med. Mot bakgrund av den informationen tar vi sedan fram en offert som ni får helt utan kostnad. Vid större uppdrag gör vi gärna hembesök innan vi ger er en offert, även i det fallet är den självklart gratis.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här