Renovera balkong

Renovera balkong i Sollentuna


Välkommen till din renoveringsfirma i Stockholm. Vi har under många år hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i bland annat Hässelby, Vallentuna och Åkersberga med balkongrenoveringar. Vi tar oss an enstaka renoveringar men även stora uppdrag där vi renoverar alla balkonger i en fastighet. Oss kan du anlita för att skapa trivsel och höja värdet på en fastighet.

Anlita en totalentreprenör för din balkongrenovering


Vi är experter på underhåll av balkonger och tätskikt. Utöver det genomför vi bland annat också inglasningar och isoleringar – om man till exempel vill ha möjligheten att skapa en vinterträdgård på sin balkong. Vi kan alla slags balkonger och reparerar och renoverar även betong. Här följer några av balkongtyperna vi kan hjälpa till med:

 • Fransk balkong
 • Kronbalkong
 • Spansk balkong
 • Loggia
 • Kungsbalkong

Använd ROT-avdraget när du renoverar balkongen hemma


Du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss privat. Ett grundläggande villkor för att du ska kunna få avdraget är att du själv äger och bor i bostaden vars balkong du vill att vi ska renovera.

Vi renoverar balkonger över hela Stockholm – kontakta oss redan idag


Funderar du på en balkongrenovering i Upplands Väsby, Sigtuna eller på Östermalm? Hör av dig till oss redan idag för att få ett gratis kostnadsförslag.

 Kontakta Bygg Teknik i Sundbyberg


  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress