Ombyggnation av badrum i Sundbyberg, Stockholm

Ska ni bygga om badrummet? Va kul! Det är en spännande resa som vi på gärna följer med på! Vi är en fullständig byggentreprenör från Sumpan som har renoverat över 100 bad- och våtrum i Stockholmsområdet. Vi arbetar både med nybyggnation och ombyggnation, så tveka inte på att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er.

Våra badrumstjänster i Stockholm

 • Till- och ombyggnation av badrum. Vi renoverar alla typer av badrum oavsett på storlek. 
 • Nybyggnation av badrum. Är ni en husbyggare eller totalentreprenör som är i processen att bygga upp ett nytt hus och letar efter en UE som kan ansvara för badrummet? I så fall kan vi hjälpa er!
 • Installation och byte av blandare. 
 • Plattsättning, kakel, klinker och mosaik. 
 • Tätskikt och våtrumsisolering. 
 • Kabeldragning och rörbyten. 
 • Byte av WC och dusch. 
 • Installation av duschvägg. 

Totalrenovering av badrum i Bromma

Vid totalrenoveringar av badrum krävs det exempelvis både elektriker, plattsättare och rörmokare för att golv, kabel och rördragning. Vi har inom företaget samtliga arbetsgrupper för att erbjuda helhetslösningar vid badrumsrenoveringar. Vi är erkända i branschen för att vara en totalentreprenad som endast anställer schyssta hantverkare . Vi gör detta både för vår egen och för våra kunders skull. Men framförallt vill vi att alla parter ska känna sig trygga och endast ha en kontaktperson under renoveringen.

Installation av golvvärme i Solna

Har ni funderat på att installera golvvärme? Golvvärme är ett passivt och aktivt värmesystem som värmer upp både lägenheten och golvet under kalla vintermorgonar. Det är även energismart då det kan sänka dina värmekostnader. Vi arbetar med både vattenburen och elektriska värmegolv som kan anpassas efter ditt badrum. Läs gärna mer om våra värmegolvstjänster här. 

Har ni fler funderingar? Vi arbetar i hela Stockholm

Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi kommer gärna förbi på en besiktning och tittar på ert badrum. Vi arbetar framförallt i Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm. Självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Offert? Klicka här