Renovera köket i Sundbyberg, Bromma & Solna, Stockholm

Har ni tänkt att bygga ut köket? För oss är köket det viktigaste rummet i fastigheten då det både ska vara ergonomiskt att arbeta i och de ska vara fint när man har besök över. Vi är en lokal byggfirma från Stockholms innerstad som renoverat kök i över 20 år till privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Vad vi kan hjälpa er med i köket

  • Ombyggnation av kök. Oavsett storlek eller hur illa köket ser ut kan vi transformera ert kök till ett modern och lyxigt rum i er fastighet. 
  • Byggnation av kök vid nyproduktion.
  • VVS-arbeten så som blandarbyten, rörbyten, stambyten m.m. Läs gärna mer om våra VVS-arbeten här. 
  • Golvrenovering.
  • Måleriarbeten. 

Byggnation av kök vid nyproduktion i Stockholm

Är ni en större byggfirma som bygger bostäder och behöver en underentreprenör som kan hjälpa er med att ansvara för byggnationen av köken? Vi har många års erfarenhet som UE och tar gärna ansvar för helheten av köksprojekt.

Totalrenovering eller mindre köksbyte?

Det finns mycket att tänka att bestämma innan en köksrenovering utförs. Ni måste bestämma er om ni vill ha en totalrenovering eller en mindre. Vi brukar vanligtvis utföra totalrenoveringar men om det går hjälper vi gärna till med mindre arbeten som exempelvis ommålningar eller byten av golv.

Använd ROT vid renovering av kök

Ofta får vi frågan hur det gäller med ROT-avdraget för köksbyten och kan gärna hjälpa er ansöka alla papper som behövt. Men grundreglerna som måste uppföljas är att det är du som äger bostaden och inte är en hyresgäst.

Renoverar kök över hela Stockholm

Vi bygger allt överallt, vi är ett byggföretag som inte räds nya projekt. Vi utgår från vår hemmabas i Sundbyberg och utfört flera arbeten i området så som; Ursvik, Rissne, Duvbo, Bromsten, Järva och Hallondsbergen. Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här