Golvvärmeinstallationer i Sundbyberg, Bromma & Solna, Stockholm

Golvvärme har nästan blivit en självklarhet för oss svenskar senaste åren och framförallt när man köper nytt så förväntar man sig nästan att det ska redan vara installerat. Men vid äldre bostäder så går det faktiskt förvånansvärt fort att installera golvvärme och det är inte för krångligt. Bygg Teknik har omfattande erfarenhet av installationer av golvvärme samt renovering av våtrum i Stockholmstrakten.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Kompletta golvvärmelösningar i Stockholm

Vi har utvecklat en arbetsmetod med kompletta golvvärmelösningar i samband med renovering och nybyggnation. Detta innefattar att en av våra projektledare kommer förbi och kostnadsfritt besiktar ert golv och mäter upp vilket paket som passar er bäst.

Fördelar med att välja golvvärme till din lägenhet

Golvvärme värmer upp många hem idag och fördelarna är många. Vi tänkte här skriva ned de fördelar som vi mest tycker om gällande golvvärme.

  • Golvvärme håller lägenheten städat då du slipper kanter och rör som kan samla upp dam. 
  • Ditt badrum torkar upp snabbare och underhålls därför automatiskt vilket ger det en längre livslängd. 
  • Det värmer upp din lägenhet nästintill kostnadsfritt medan de samtidigt uppfyller sin huvudsyssla vilket är att värma upp golvet. 
  • I alla fall har vi dokumenterat att du sänker dina energikostnader. 
  • Kalla vintermorgonar blir istället njutbara så fort du kliver in i badrummet och ska ta en dusch. 

Automatiska golv direkt från din smart-phone

Idag har det utvecklats flera nya trender för automatiska värmesystem. Vi har valt att använda en teknik som fungerar väl med Smart-Phones då idag vill vi helst kunna sätta igång värmen när man sitter på toaletten eller kanske redan direkt från sängen. Vi samarbetar med en leverantör som även utvecklat en App som ni kan installera på både Iphone och Android.

Har ni fler frågor? Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här