Bygga kataloghus i Sundbyberg, Bromma & Solna, Stockholm

Att äga sin egen bostad är en dröm för många av oss svenskar och ett av de bättre alternativen att välja är en så kallat kataloghus som redan är i stor mån producerat med en färdig byggsats som byggaren sätter upp. Vi är en välrenommerad husbyggare och totalentreprenad som hjälper barnfamiljer, fastighetsägare och privatpersoner med allt inom kataloghus i Stockholm med omnejd.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Varför man ska välja ett kataloghus

Det finns många anledningar varför man ska välja ett kataloghus före det andra vanliga alternativet lösvirke och det tänkte vi gå genom här. Men om ni är intresserade av lösvirkeshus så läs gärna mer om detta här.

  • I många fall kan det bli mycket billigare att välja ett kataloghus då likt som IKEA är alla byggdelar i byggsatsen redan färdigproducerade i fabrik så arbetet går fortare och ni slipper betala många arbetskostnader. Ibland kan det dock följa med kostnader som hustillverkaren tar ut om ni exempelvis pratat med en säljare. Men genom att välja oss på vi kan ni kringå detta då vi direkt samarbetar med tillverkaren. 
  • Det finns många redan färdiga produkter så ni kan antingen online eller genom att vi kommer förbi få se hur husen blir när de är färdiga. Detta gillar många av våra kunder då de vill se hur det faktiskt blir. 
  • Pågrund av konkurans kommer det ständigt fram nya husleverantörer som tar fram snygga och moderna hus till bra priser. Vi hjälper dig gärna genom processen att välja. 
  • Under de senare årens konkurrens har utvecklingen gått mot intressantare och mer spännande design och arkitektur bland kataloghusen, vilket nu eskalerat med stort utbud.
  • Ni har fortfarande möjlighet för utforming av huset till viss del. Detta kan vara antingen val av vitvator, golv, fönster m.m. Exempelvis kanske ni vill ha ett kök från IKEA eller Kvik? 

Totalentreprenör som ni kan lita på

Vi är en totalentreprenad så när vi åtar oss husprojekt gör vi detta som både projektledare och tar hand om alla yrkesgrupper som tas in. Majoriteten av de hantverkare som vi använder är redan anställda inom företaget så som elektriker, byggare, rörisar och målare, men vid vissa fall tar vi in grävmaskinister eller liknande. Det ger framförallt våra kunder en trygghet då de kan ha en kontaktperson under hela projektets gång.

Har ni fler funderingar? Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Vid frågor eller om ni vill se våra referenser och utbud av kataloghus så kontakta oss redan idag! Vi har byggt hus i bland annat Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Självfallet är all förfrågningar kostnadsfria.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här