Fönster- & dörrbyten i Sundbyberg, Stockholm

Är er fastighet i behov av renovering? Vi har specialiserat sig inom bygg- och fasadarbeten till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholmsregionen. Framförallt är vi vassa på fönster, dörr och portrenoveringar i Stockholms innerstad och kringliggande förorter så som, Sundbyberg, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni vill komma i kontakt med våra fadadrenoverare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra fasadtjänster i Stockholm

 • Fönsterrenovering, reparation & restaurering.
 • Dörrbyten och renovering av port. 
 • Inglasning av balkonger. 
 • Trapphusmålning och renovering.
 • Fasadputsning.
 • Sandblästring & fasadtvättning.
 • Stensättning & murning.

Fönsterrestaurering i Bromma

Vi är framförallt duktiga på restaurering av fönster vilket både är miljövänligt och uppskattat av våra kunder då vi kan återupprätta er fasads unika karaktär. Detta då vi slipper installera nya fönster och kan återanvända de gamla. Vi gör detta genom att tillbaka materialen till vår verkstad i Sumpan och gör vårt bästa för att återskapa deras forna glans.

Balkonginglasning i Solna

Vi är även duktiga på inglasningar av balkonger, terasser och altaner till BRF:er och privatpersoner. Vi är en totalentreprenad så vi kan ansvara för helheten av projektet i form av utbyggnation och renovering.

Ska ni renovera era fönster idag? Kontakta oss för kostnadsfri offert

Om ni har flera frågor eller funderingar kring våra fasadtjänster, så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Offert? Klicka här