Anställer erfarna anläggare i Sundbyberg, Stockholm

Är du en utbildad och erfaren anläggare som letar efter nya uppdrag? I så fall rekommenderar vi att ni tar i kontakt med oss på vi som nu anställer nya medarbetare till vårt expanderade byggföretag från Sundbyberg. Vi letar nu nya anställda då vi har fått flera uppdrag inom vägunderhåll och husprojekt i Stockholm.

Vi söker framförallt 2 anläggare och 1 grävmaskinsförare. Om du är en anläggare som dessutom har certiferingar för grävmaskin är detta väldigt meriterande. Tjänsten sökes löpande så dra iväg era uppgifter i formuläret idag.

Vem vi söker

 • Du är en utbildad inom bygg & anläggning från antingen gymnasiet eller har motsvarande yrkeserfarenhet.
 • Om du söker jobbet som grävförare ser vi helst att du har körkort för någon av följande: (BE – personbil med tungt släp)  eller (C och CE – tung lastbil) eller (C1 och C1E – medeltung lastbil).
 • Du är självgående men arbetar väll i form av grupparbeten. 
 • Du är fysiskt anpassad och kan lyfta väl.
 • Du gillar att arbeta utomhus. 
 • Håller tider och gillar att gå upp tidigt. 
 • Talar, förstår och skriver det svenska & engelska språket

Vad du kommer arbeta med oss Bygg Teknik

Bygg Teknik är ett större byggföretag som har många hjul igång samtidigt. Bland våra uppdrag håller vi bland annat på med vägunderhåll och husbyggnationer. Du kommer framförallt arbeta tillsammans med våra byggarbetare med anläggning av husgrunder och vägarbeten. Under vintermånaderna kan du om du vill tjäna extra arbeta med snöröjning.

Info om tjänsten

Vi är ca 15 anställda och vi hjälper varandra mycket inom företaget och i de olika yrkesrollerna. Vi har trevligt på och utanför jobbet med roliga företagsevent och utbildningar.

Område: Stockholm, Sundbyberg, Solna, Bromma, Norrmalm & Östermalm etc.
Yrkesroll: Anläggare / grävförare
Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida: www.byggteknik-sundbyberg.se

Sök arbetet här


  Bifoga CV & Personligt brev

  Offert? Klicka här