Husdräneringar i Sundbyberg, Bromma & Solna, Stockholm

Är ni en villaägare, fastighetsägare eller tomtägare som börjat upptäcka fuktfläckar eller fuktskador på fasaden eller källarväggen? I så fall kan det vara dags för en husdränering och installation av avvattningsrör som kan förlänga er bostads livslängd. Vi dränerat villor, hus & trädgårdar i Bromma, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra dräneringstjänster i Stockholm

  • Husdränering av villa, radhus & bostadshus.
  • Dränering av trädgård, tomt & mark.
  • Installation av dräneringsrör / avvattningsrör
  • Dränering vid grundläggning eller gatu- och vägbygge.
  • Dikning & markavvattning för överflödigt vatten från markområde så som våtmarker & sumpskogar. 

Installation av dräneringsrör i Bromma

En av de bästa metoderna för att förebygga fuktskador och för att vatten ska samlas i krypgrunden är att installera dräneringsrör. Dräneringsrör är något som vi alltid installerar i samband med husbyggnationer men de flesta husbyggare brukar förbise detta och endast installera vanliga avloppsrören. Dräneringsrör är annolunda från avloppsrör då de har små hål över rören så att vatten i jorden kan samlas i rören och sedan ledas bort. Vid samtliga av våra installationer använder vi fiberdukar samt makadam som förhindrar att rören täpps igen.

Dränering vid källarväggar i Solna

Det vanligaste problemet som kan uppstå pågrund av samling av vatten är att källarväggen börjar mögla och i värsta fall kan det uppstå otroligt dyra renoveringsskador. Vid våra dräneringar ser vi till att gräva ut minst 1.5 dike runt fasaden för att undvika att källarväggen kan skadas. Det är även viktigt att man gräver ut ett fall så att framtida vatten som samlas leds iväg från fastigheten.

Har ni fler frågor kring dränering? Kontakta oss

Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här