Balkongbyggnationer i Sundbyberg, Stockholm

Är ni en BRF, villa- eller fastighetsägare som funderat på att bygga ut en balkong till er fastighet? Att bygga ut en balkong är för de flesta en rejäl investering som både kan bli kostsam men även en ordentlig ekonomisk vinst för er bostadsrättsförening eller för er som fastighetsägare. Vi har byggt balkonger i områden så som Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra balkongtjänster i Stockholm

  • Nybyggnation av balkong, altan, terass, veranda, burspråk, loftgång eller fransk balkong till bostadshus, villa eller radhus. 
  • Renovering av befintlig balkong eller byggnation. Vi kan utföra all slags balkongreparation oavsett era behov. Detta kan vara alltifrån en felbyggnation, reparation av fuktskador eller renovering av puts. 
  • Inglasning av balkong. Vi samarbetar med leverantörer som endast levererar högkvalitativa och miljövänliga glas. 
  • Byggnation av fransk balkong. (Detta är egentligen ingen riktig balkong då den saknar en platform utanför fasaden, men vi bygger upp ett staket eller räcke i fönstret som ger illusionen av en balkong och ni kan öppna upp lägenheten mer. 

Balkongunderhåll- & renovering i Bromma

Er balkong är den delen av fastigheten som utsätts mot mest väder och rusk och därför är essentiellt att underhålla den för att slippa framtida dyra renoveringskostnader. Om ni är en hyresgäst så är det viktigt att veta att det är fastighetsägarens ansvar att sköta så att balkongen är säker och håller uppe till alla säkerhetskrav.

Fasadrenovering i Solna

Då balkongen sitter mot fasaden brukar ofta skador uppkomma till fasaden. Då vi är en totalentreprenad kan vi hjälpa er med allt som kan ske i och med renoveringen. Bland annat kan detta vara fasadputsning till sandblästring och fönsterrenovering.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

Vi erbjuder samtliga av våra frågor kostnadsfria besiktningar av deras balkong eller fasad. Vi är glada att hjälpa till med frågor eller funderingar.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här