Nybyggnation av modulhus i Sundbyberg, Bromma & Solna, Stockholm

Vill ni utöka er bostadsyta eller kanske ha en lyxig gäststuga på tomten? Ni kanske istället vill ha en bastu? Då rekommenderar vi att ni funderar på ett modulhus eller ett attefallshus då ni i många fall slipper ansöka om bygglov och det kan bygga upp väldigt snabbt.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Varför man ska bygga modul/attefallshus i Stockholm

Modulhus eller attefallshus har blivit oerhört populärt de senaste åren. Framförallt bland då bostadskrisen har ökat och de behövs mer bostäder till studenter eller liknande. Då kan man som tomtägare bygga ut ett extra utrymme på trädgården och hyra ut för en extra inkomst. Sedan om ni vill flytta dem går det enkelt då de kan flyttas med kran. Men varför låter detta så enkelt? Det är så på grund av att ni som fastighetsägare inte behöver ha bygglov om ni följer alla regler som är uppsatta av bostadsverket. Detta är bl.a.

  • Maximalt 25 km3. 
  • Högsta nockhöjd får vara 4 meter.
  • Maximalt 4.5 meter från grannen.
  • Om det är komplimentbostad ska de anmälas till din kommun. 
  • Det måste finnas en “huvud”-bostad på tomten. Du kan alltså inte köpa en tomt och endast ha modulhus på tomten. 

Vad kan de konverteras till?

Husen kan konverteras till flera olika modeller och möjligheterna är oändliga. Bland annat har vi byggt om dem till garage, bastus, båthus, förråd, verkstad eller som cykelhus.

Har ni frågor? Tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri offert

Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert. Vi arbetar framförallt i Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm så vi kan gärna åka förbi och hälsa på för en kostnadsfri besiktning.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här