Garagebyggen i Sundbyberg, Solna & Bromma, Stockholm

Garaget är för många oss svenskar hjärtat i bostaden då man är där dagligen och lämnar bilen eller använder verkstaden. Men det är även en del av fastigheten som många glömmer bort att underhålla då man ser det som ett förvaringsutrymme istället för en del av hemmet. Vi har många års erfarenhet av alltifrån nybyggnationer av garage till reparation och underhåll.

Om ni vill komma i kontakt med våra snickare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra garagetjänster i Stockholm

  • Vi bygger från grunden till nyckelfärdiga garage som fungerar som en del fastigheten. Detta kan anpassas efter era behov och kan byggas om till verkstad eller förvaringsutrymme för bilen. 
  • Renovering och underhåll garage. Vi har över 20 års erfarenhet av garagerenoveringar så vi kan garantera er att vi kan hjälpa er reparera allt som kan behövas. 
  • Kabel och rörbyten. Ni kanske vill dra in belysning eller rinnande vatten till garaget? Inga problem! Vi hjälper er! 

Vill ni ha det bygget i byggsats eller som lösvirkes?

Det ni måste avgöra innan bygget sätter igång är om ni vill att garaget byggs upp som ett lösvirkeshus eller som en färdig byggsats. Det finns många fördelar med båda så tänk noga vad ni vill ha ut efter garaget. Exempelvis om ni väljer en färdig byggsats kan ni redan innan titta en i katalog och se exakt hur det kommer bli. Det kan även bli billigare då det redan är färdigt och vi endast köper in ett färdigt set.

Anpassa garaget efter era behov

Men om ni istället väljer ett lösvirkeshus så kan vi anpassa garaget exakt så som ni vill ha det. Det kan antingen byggas upp fristående eller mot villan. Ni bestämmer! Vi har över 20 års erfarenhet av garagebyggen så vi har många referensbilder ni kan se och välja mellan.

Har ni fler frågor? Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi arbetar framförallt i Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm. Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här