Lösvirkeshuskonstruktioner i Sundbyberg, Bromma & Solna, Stockholm

Har ni som så många andra drömt om att bo i ett hus där ni varit med från början och utformat er bostad? Lösvirkeshus är bostäder som anpassas efter kundens önskemål och byggs bräda för bräda vilket ger möjlighet en unik villa. Vi är en byggexpert och totalentreprenad från Stockholm som byggt bostadshus & villor i över 20 år.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Lösvirkeshus har många fördelar

Lösvirkeshus är vår absoluta specialitet och det finns så många fördelar att vi tänkte här lista varför ni ska välja det.

  • När ni väljer att bygga ett lösvirkeshus får du som kund alla möjligheter att forma er bostad efter era behov. Ni kan vara med från början och kika på ritningar, diskutera med vår arkitekt och snickare, och om ni har kan ni visa foton och referenser vad ni vill ha.
  • Det är i de flesta fallen ekonomiskt fördelaktigt vilket förvånar många då de tror att det blir dyrare när man ska ta in en arkitekt. Men då våran projektledare och arkitekt arbetar inom företaget följer det med i kostnaden. Dessutom om ni en färdig byggsats (även kallad kataloghus) så kommer ofta kostnaden med från säljaren vilket i vår mening är väldigt onödigt. Sist så kan vi välja alla material och köpa in från leverantörer som passar er ekonomi. 
  • Ni kan redan från början bygga ut huset som ett bostadsanpassat hus om ni har en person med funktionsnedsättning i hushållet. Detta kan vara alltifrån ramper, rullstolstrappor, lister, badrum, kök m.m.

Totalentreprenad från Stockholm

Vi har med åren samlat på sig ett sammansvetsat nätverk av seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper: elektriker, rörmokare, målare, plåtslagare, ventilation, markentreprenörer m.m. Detta ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder helhetslösningar där ni har en kontaktperson under hela arbetet.

Husgarantier på 10 år

Företaget är medlemmar i Byggnads och använder endast kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för att kunna bygga hus av högsta kvalitet. Sedan så har vi erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar som ger oss 10 års garanti på alla våra husbyggnationer.

Byggt hus över hela Stockholms län

Vi utgår från Stockholm innerstad och byggt hus i områden så som Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm. Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här