Brandtätning av brandceller i Sundbyberg, Stockholm

Är det dags att brandtäta er fastighet? Passivt brandskydd är till för att skydda både bostad och boende så att brandkåren hinner dit i tid för att hjälpa er släcka branden. Vi är en byggentreprenör från Stockholm som arbetar med alla vanligt förekommande fog- & brandskyddstekniker så som brandtätning, isolering, målning och ventilation. Bland våra referensarbeten finner ni oss i Bromma, Duvbo, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra brandskyddstjänster i Stockholm

 • Brandtätning av el, kablar, ventilation och rör
 • Brandskyddsmålning
 • Brandisolering
 • Brandsektionering
 • Brandfogning
 • Besiktning av befintligt brandskydd
 • Rådgivning & jour

Brandisolering i Solna

Vi har med åren samlat på sig ett sammansvetsat nätverk av seriösa hantverkare som har över 20 års erfarenhet av passivt brandtätning. Vi har utvecklat en arbetsmetod där vi antingen kan komma in under nybyggnationen och installera brandskydd eller genom renoveringen. Vi samarbetar gärna med andra byggföretag som antingen totalentreprenör eller som UE.

Brandfogning i Bromma

Vi erbjuder även expertis inom brandfogning och andra fasadtjänster som kan uppkomma i samband med renoveringen. Företaget är utbildade inom BBR, medlemmar i Svenska Byggnads samt innehar ID06 så vi kan arbeta aktivt på samtliga arbetsplatser.

Kontakta oss för framtida samarbeten idag!

Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Offert? Klicka här