Betong & gjutning

Betong- & gjutning i Sundbyberg


Är ni en byggfirma som behöver en betongare i samband med nybyggnation? Eller kanske är ni en privatpersoner ska bygga ut och behöver gjuta en grund? Oavsett vad ni behöver så har ni hittat rätt hemsida! Bygg Teknik i Sundbyberg AB är en betong & byggentreprenör från Stockholm som arbetar med allt inom gjutning & armering vid privata, kommersiella eller industriella byggnader samt vid infrastrukturprojekt. 

Om ni vill komma i kontakt med våra betongare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert. 

Våra betongtjänster i Stockholm


  • Armering
  • Gjutning av husgrunder
  • Betongmontage
  • Betongrenovering & betongunderhåll
  • Betongförstärkning & grundförstärkning
  • Kemiinjektering
  • Asfaltering & gjutming av garageuppfarter

Betongunderhåll vid kommersiella byggnader i Bromma


Genom att underhålla er fastighet eller byggnation kan du förlänga betongkonstruktionen med fördubblad tid och förebygga dyra renoveringar. Företaget har många års erfarenhet och kan samtliga arbetsmetoder som exempelvis betongsprutning som förstärker befintliga fastigheten. 

Våra referensarbeten i Stockholm


Vi har hjälp Stockholm kommun och andra byggföretag med arbeten så som; industriella byggnader & infrastrukturer, väggar, broar, bassänger, industrisilos, samt kajer & hamnar. Bland de områden vi varit aktiva i finner ni oss i bland annat Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm. 

Kontakta Bygg Teknik i Sundbyberg AB


Om ni har flera frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert. 

Kostnadsfri offert på alla förfrågningar


    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress