Asfaltering & Beläggningsarbeten i Sundbyberg, Stockholm

Vi är en markentreprenör som hjälper till med allt inom asfaltentreprenad åt kunder i hela Stockholmsområdet som Ursvik, Rissne, Solna, Hallonbergen, Huvudsta, Gamla Råsunda, Bromma, Duvbo, Danderyd, Kista, Sollentuna m.m. Om du vill ha hjälp att lägga högkvalitativ asfalt är det oss du ska kontakta. Kundgrupperna vi riktar oss mot innefattar, företag, privatpersoner, myndigheter, kommuner, bostadsrättsföreningar och mer därtill.

Skräddarsydda lösningar för din asfaltering

Med vår tekniska kompetens har vi förmågan att ta fram en asfaltsblandning som är optimerad för syftet som den läggs. Ju hårdare belastning den kommer att utsättas för, desto hårdare måste blandningen vara. Ju hårdare blandning, desto mer kostsam blir asfalteringen. Vi ser alltid till att du inte betalar mer än vad du behöver.

Väl utförd asfaltering har lång hållbarhet

Om asfalteringen utförs av en rutinerad asfaltsläggare så märks det i slutresultatet. Asfaltsbeläggningen håller i åratal och håller sig ren även under vintertid. Dina önskemål är vår utgångspunkt när vi lägger asfalt, i kombination med våra tekniska kunskaper får du ett resultat av hög kvalitet.

Kontakta oss för din asfaltentreprenad

Du kan höra av dig till oss för att antingen boka oss för ett kostnadsfritt besök där vi tar fram en offert för vad din asfaltering skulle kosta, alternativt kan du så detaljerat som möjligt berätta för oss vilken typ av yta du vill asfaltera så ger vi dig ett kostnadsförslag.

Kontakta en bra byggfirma idag!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Offert? Klicka här