Anlägga pool i Sundbyberg, Bromma & Solna, Stockholm

Är ni en villaägare eller bostadsrättsförening som funderat på att göra likt så många andra svenskar och följa med senaste bostadstrenden och bygga ut en pool till trädgården? Vi har senaste åren byggt över 50 pooler till privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Bromma, Duvbo, Ursvik, Rissne, Solna, Frösunda, Hagalund, Huvudsta, Vasastan, Norrmalm & Östermalm.

Om ni vill komma i kontakt med våra projektledare så rekommenderar vi er att lämna era uppgifter i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra poolinstallationer i Stockholm

 • Gjutna betongpooler som anpassas efter er trädgård
 • Färdiga eller specialanpassade glasfiberpooler som placeras i utgrävd yta. Denna är en av våra vanligaste installationer idag. 
 • Rostfri stålpool har blivit populärt senaste åren då det både ser läckert ut och behåller värme väl. 
 • Murad pool för en mer klassisk look. Du kan välja olika material för denna byggnation. 
 • Thermopool som byggs med isoleringsblock och sedan gjuts runtomkring. 
 • Jacuzzi och badtunna som kan byggas ovanpå en altan eller gjuten betongplatta. 
 • Spabad som kan placeras utomhus i ett inglasat uterum / vinterträdgård. 
 • Altanbyggnationer. 

Vad kostar det att bygga en pool?

En vanlig fråga vi får på hemsidan är om vad kostar att bygga en pool och detta är givetvis ganska svårt att svara på då det handlar om storlek, typ av pool, material och kostnad för hantverkaren. Men vi har samlat våra referenser och kikat runt på nätet och kommit fram till att vanligtvis får man lägga ut minst 150 000 – 180 000 kr för en ordentlig poolbyggnation. Men som vi nämnt kan flera faktorer öka priset på poolen men också då kan man också få mycket mer för pengen. Exempelvis hjälpte vi en kund som vill ha en nedgräven gjuten pool med mosaik och träaltan runtomkring för cirka 200 000 kr sammanlagt.

Ni har en kontaktperson under hela byggnationen

Vi åtar sig helst projekt som totalentreprenör och vi har inom företaget samtliga yrkesgrupper som krävs för en poolbyggnation. Bl.a. har vi grävmaskinister, betongare, elektriker och VVS-installatörer som kan gräva ut och gjuta era pool. Vi gör detta helst för att ni ska ha en kontaktperson under hela projektets gång och slippa dyra kostnader för att ta in en UE.

Har ni fler frågor? Kontakta oss idag!

Om ni har flera frågor eller funderingar kring poolbyggnationer så hör av dig till oss! Vi är glada att hjälpa till och självfallet erbjuder vi kostnadsfri offert.

Kontakta en bra byggfirma idag!


  Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

  Offert? Klicka här