Byggföretag i Stockholm

Byggteknik i Sundbyberg AB är ett renodlat byggföretag, med kontor beläget mitt inne i Stockholm, på Västra Trädgårdsgatan 8. Vi utför alla vanligt förekommande byggjobb till privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggherrar och företag i hela Mälardalen och Stockholms-området, med omnejd. Vi har goda kontakter med duktiga leverantörer. 

Bygg i lokalområdet Sundbyberg

Vi bygger allt överallt, Byggteknik i Sundbyberg AB är ett byggföretag som inte räds nya projekt. Ingenting är omöjligt – mirakel tar bara lite längre tid. Vi utgår från vår hemmabas i Sundbyberg och utfört flera arbeten i området så som; Ursvik, Rissne, Duvbo, Bromsten, Järva och Friends Områden. 

Allt inom Bygg & Renovering

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Totalentreprenör & Helhetslösningar

AB Bygg Teknik i Sundbyberg utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Bland våra uppdragsgivare hittar vi allt från privatpersoner till stora företag som PEAB och A-Company. Dessutom utför vi försäkringsjobb åt IF. Vi samarbetar även med en byggentreprenad i Stockholm

Trygghet med totalentreprenad

Byggteknik i Sundbyberg AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Vi använder oss bara av certifierade underleverantörer som har alla papper i ordning.

Certifierade Hantverkare

Byggteknik i Sundbyberg AB är certifierade för våtrum och badrumsrenoveringar. När vi renoverar badrum gör vi det med 10-års tätskiktsgaranti. Vår plattsättare har alla tätskiktsbehörighet enligt de krav som Byggkeramiskarådet, BKR föreskriver. Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) är visserligen ett frivilligt regelsystem, men vi har funnit att det är det som fungerar bäst i längden och tryggast för kunden.Vi följer också Säkra vatteninstallationer som bland annat innebär att det går obrutna vattenledningar vid väggmontage med t ex PEX-rör.

Vi är utbildade inom Bygg

Företaget har även utbildning av LUR,TRVK Apv och TRVR Apv. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar.

Försäkringar för Entreprenader

Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar samt F-Skattsedel. Saker som garanti och gediget hantverkskunnande tar vi för givet. Vid kontraktskrivning används givetvis hantverkarkontrakt 2014 från konsumentverket.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Kontakta oss idag

Namn *

Telefon *

Email *

Beskriv ert behov